El teu espai d'activitats

  • 1. Registra la teva entitat
  • 2. Registra la teva activitat

Dades de l'entitat

En un primer pas cal que ens facilitis les dades de la teva entitat i en un segon i ltim pas s imprescindible que ens facilitis les dades de l'activitat que organitzareu.
Consultar la nostra poltica de protecci de dades a www.ccma.cat/avis-legal/proteccio-de-dades

Dades de contacte:
Adrea de l'entitat:
Adrea per rebre material de sensibilitzaci: Fins el 29 11 o exhaurir existncies

L'adrea de lliurament ens servir per enviar-vos un sol paquet que cont fulletons, cartells i adhesius que podreu fer servir el dia/es de l'activitat. Faciliteu una adrea definitiva i no la canvieu perqu el vostre paquet podria haver estat enviat.

Noms cal omplir-ho si desitgeu rebre material de sensibilitzaci (fulletons, adhesius i cartells).

s important que indiqueu un lloc on hi ha alg tot el dia (un comer, un particular...), ja que no podem concretar-vos l'hora en qu passar el missatger. No es pot lliurar paquets a apartats de correu. La persona que rebi el paquet a mans del missatger haur de signar/posar segell conforme l'ha rebut.

Demaneu a qui rep el vostre paquet que us avisi quan hagi arribat. El termini de lliurament s d'aproximadament una setmana des de la vostra inscripci.

La quantitat de material que rebreu va lligada a l'assistncia prevista total que us demanem en els detalls de la vostra activitat. Cal que la previsi d'assistncia, com l'adrea de lliurament, siguin definitives, ja que noms us podem fer una nica tramesa de material per activitat.

Si la teva entitat ja ha participat a La Marat de TV3, no cal que tornis a omplir les dades d'entitat.

Inicia sessi des d'aqu i noms et caldr inscriure l'activitat per a La Marat d'aquest any:

Vull rebre el nmero d'entitat i contrasenya